Odoo ja Rekrytointi

(Recruitment process)

Rekrytointitoiminto helpottaa ja selkeyttää yrityksesi työnhakuprosessia.

Odoo text and image block

    Työnhaku tapahtuu yrityksesi verkkosivujen kautta ja hakemusten käsittely, lajittelu ja arviointi tehdään suoraan Odoo:ssa. Näin rekrytoijan ei tarvitse käydä läpi kaikkien työnhakijoiden lähettämiä sähköposteja, vaan Rekrytointimoduulin ja "Online Jobs" moduulin avulla voit ensin luoda avoimia työpaikkoja, jotka sitten näkyvät automaattisesti yrityksesi "avoimet työpaikat" sivulla. Verkkosivuilla kuka tahansa voi hakea avoinna oleviin työtehtäviin ja hakemukset ryhmitellään Odoo'ssa työtehtäväkohtaisesti sinun tarkasteltavaksi. Myös mahdolliset CV:t yms. liitteet löytyvät sieltä.

Odoo CMS - a big picture

Uudet hakemukset löytyvät "Hakemukset" sivulta (katso alla), jossa niitä on helppo tarkastella. Tällä sivulla voit itse luoda hakuprosessin eri vaiheet ja siirtää työhakemuksia sen mukaan, kuin työnhakija etenee prosessissasi ja olet käynyt hakemuksia lävitse. Esim. kuvan tapauksessa uudet hakemukset tulevat automaattisesti "Uusi hakemus" sarakkeeseen, josta voit tarkastella esim. hakijan CV:tä. Jos hakijan CV on kunnossa, niin voit halutessasi siirtää hiirellä (drag-n-drop) hakijan seuraavaan vaiheeseen (tässä: kutsua hänet työhaastatteluun). Prosessivaiheita voi lisätä, poistaa ja nimetä oman yrityksen rekrytointiprosessin mukaan. Eri työtehtäviä varten voit luoda erilaiset hakuprosessin vaiheet. Hakuprosessiin on myös mahdollista liittää esim. kysely, joka lähetetään hakijalle automaattisesti kun hänet siirretään tiettyyn vaiheeseen (tämä vaatii "Survey" moduulin). Kyselyn avulla voit vaikka selvittää hakijan taustoja ja osaamista tarkemmin. Vastauksia voi analysoida "Kyselyt" välilehden alla. Kyselyjä voi räätälöidä jokaiselle työtehtävälle erikseen.
Odoo CMS - a big picture

Rekrytointimoduulin avulla yksinkertaistat yrityksesi työnhakuprosessia ja seulot hakijoiden joukosta tehtäviin parhaiten sopivat henkilöt. Kaikki tämä tapahtuu Odoo:ssa, eikä sinun tarvitse käydä lävitse pitkiä sähköpostiketjuja työnhakijoiden kanssa.

Kirjoita kommentti

Sinun on oltava kirjautunut sisään kirjoittaaksesi kommentin.