Odoo verkkokauppa

(eCommerce)

 

Odoo sisältää helppokäyttöiset työkalut toimivan verkkokaupan luomiseen. Tuotteet näkyvät verkkokaupassa, kun olet luonut ne Odoon tuotehallinnassa, samoin myös mahdolliset tuotevariaatiot ja niiden attribuutit näkyvät automaattisesti verkkokaupan tuotesivulla. Odoo integraation avulla pystyt helposti ylläpitämään myyntiä ja varastotilannetta, sekä näkemään eri myyntitapahtumien tilan yhdestä paikasta.

Odoo text and image block


Mobiiliystävällinen

Luo vaivattomasti mobiiliystävällisiä verkkosivuja ilman erillisiä työkaluja. Odoo verkkosivukone ja verkkokauppa ovat oletuksena responsiiviset eli tukevat myös mobiililaitteita, joten sinun ei tarvitse erikseen tehdä mitään niitä varten.

Odoo text and image block

Tuotesivu

Verkkokaupan tuotesivut luodaan automaattisesti ja tuotteelle asetettu informaatio näkyy välittömästi verkkokaupassa. Tuotesivua voi muokata samalla työkalulla kuin verkkokauppaa ja verkkosivuja muutenkin, muun muassa lisäämällä tuotetietoja tai grafiikkaa tuotesivulle. Voit lisätä myyntiä ehdottamalla vaihtoehtoisia- tai lisätuotteita. 


Odoo - Sample 2 for three columns

Tuotevariaatiot

Tuotteelle voidaan luoda eri variaatioita eri attribuuteilla ja näille attribuuteille voidaan asettaa myös lisähinta, esimerkiksi puhelimelle voidaan antaa korkeampi hinta perustuen muistin määrään. Variaatiot luodaan automaattisesti perustuen eri attribuuttien yhdistelmiin. 


Odoo - Sample 2 for three columns

Monivaluutta

Odoo eCommerce (verkkokauppa) tarjoaa valmiudet myös useamman valuutan käyttöön kaupankäynnin yhteydessä. Voit asettaa myyntihinnaston useilla eri valuutoilla ja se tulee näkyviin verkkokaupassa asiointia varten. Odoo käsittelee tällöin kaiken tuotteen valinnasta laskun lähettämiseen samalla valuutalla, mukaan lukien mahdolliset verot ja lisämaksut. 

Kuvan yläosassa on verkkokaupan valuuttavalikko ja alaosassa näkyy valuuttakurssien asettaminen.

Odoo text and image block