"Odoo sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat sovellukset ja soveltuu yrityksille toimialasta riippumatta. Odoo myös kasvaa yrityksen tarpeiden mukaan."

Teemme ilmaisen 1-2 tunnin alkukartoituksen yrityksesi IT-ratkaisujen nykytilasta. Samalla saat kehitysehdotuksia.
Ota yhteyttä!

Odoo text and image block

4 000 000+

käyttäjää

5 000+

kehittäjää

130+

maassa

160 000+

yritystä

Odoo, paljon muutakin kuin ERP

Odoo on helppokäyttöinen ja nopeimmin kasvava liiketoiminta-alusta maailmalla. Odoo käyttöönotto pilvipalveluna on nopeata ja kustannus-tehokasta ilman lisenssimaksuja. Maksat vain ylläpidosta ja tukipalveluista. Miksi siis kannattaisi maksaa kymmeniä tuhansia vuodessa suljetusta toiminnanohjausjärjestelmästä, kun voit saada samat toiminnot murto-osalla tästä hinnasta?


Odoo'ssa yrityksen kaikki toiminnot ovat samassa tietojärjestelmässä, eikä erillisinä sovelluksina, jotka eivät yleensä toimi yhteen. Kerran syötetty tieto, kuten asiakkaat, tuotteet, tarjoukset tai tuntikortit ovat käytettävissä kaikkialta pilvipalveluna, koska Odoo tarvitsee vain selaimen ja nettiyhteyden. Odoo käyttöliittymä on myös mobiiliyhteensopiva.


 

Aloituspaketti

Alk. 49€/kk (+alv)
(1 sovellus, 2 käyttäjää)

 • Asiakkuudenhallinta
  Verkkosivut
  Projektinhallinta
  Henkilöstöhallinto ja tuntikirjaus
  tai jokin muu sovellus...
 • Perustoiminnot käyttövalmiina

Laaja paketti

 Tarjous 

 • Mukana useampia toimintoja, esim.
  Osto-Myynti-Laskutus
  Tuotanto, Varastonhallinta
  Projketinhallinta ja tuntikirjaukset
  Henkilöstö ja rekrytointi
 • Ratkaisu sovitetaan yhdessä asiakkaan kanssa

Tarjoamme yrityksesi kaikki sovellukset pilvipalveluna. Odoo'sta löytyvät mm. verkkokauppa, verkkosivut, projektinhallinta, asiakkuudenhallinta (crm), myynti- ja ostotoiminnot, taloushallinto, henkilöstöhallinto ja rekrytointi, tuotanto ja varastonhallinta, sekä paljon muita pk-yrityksen toimintaa tehostavia työkaluja. Tänäkin päivänä joudut yrityksessäsi varmasti hoitamaan em. toiminnot tavalla tai toisella.

Kannattaako siis yrityksen toimintaa enää pyörittää lukuisilla Excel-taulukoilla tai monella erillisellä ohjelmalla, kun voit saada kaikki sovellukset samassa paketissa?

Ota yhteyttä niin kerromme lisää Odoo mahdollisuuksista! Tai täytä tarvekartoituskyselymme ja olemme sinuun yhteydessä.  Tarvekartoitus