"ERP ratkaisut jotka tuottavat tarkkaa ja reaaliaikaista tietoa päivittäisistä toiminnoista auttavat yrityksiä vähentämään toiminta- ja hallintokuluja yli 20%"
- (Aberdeen Group)

Odoo text and image block

3 700 000+

käyttäjää

5 000+

kehittäjää

130+

maassa

160 000+

yritystä

Miksi Odoo?

Kun on aika päivittää tai hankkia uusia IT-ratkaisuja, niin kannattaa tutustua nykyaikaiseen ja helppokäyttöiseen Odoo yritysohjelmistoon, jonka käyttöönotto pilvipalveluna on nopeata ja kustannustehokasta. Tavoitteemme on nostaa asiakkaan tuottavuutta ja kilpailukykyä!

Odoo'ssa yrityksen kaikki toiminnot ovat samassa tietojärjestelmässä, eivätkä useina erillisinä sovelluksina. Kerran syötetty tieto, esim. asiakkaat, tuotteet, tarjoukset ja hinnastot tai tuntikortit ovat käytettävissä kaikissa liiketoiminnoissa. Ei siis enää saman tiedon tallentamista moneen eri paikkaan!

Käytämme Odoo yritysohjelmistoa myös oman liiketoimintamme hallintaan ja siksi uskallammekin suositella sitä kaikille liiketoimintansa kehittämisestä ja digitalisoimisesta kiinnostuneille!


 

Aloituspaketti

Alk. 49€/kk (+alv)
(1 sovellus, 2 käyttäjää)

 • CRM/myynti TAI 
  Projektinhallinta TAI
  Henkilöstöhallinto ja tuntikirjaus TAI 
  jokin muu pääsovellus...
 • Perustoiminnot käyttövalmiina, ei sovituksia
 • Sisältää tietoturva, varmuuskopiointi, valvonta
 • Asiakastuki 1h/kk (ark. 8-16)
 • Lisäsovellukset +20€/kk, käyttäjät +15€/kk
  Käyttöönotto ja koulutus 85€/h+alv

Sovitettu/laaja paketti

 Tarjous

 • Laaja paketti, jossa mukana useampia liiketoimintasovelluksia, esim.
  Osto-Myynti-Laskutus,
  Tuotanto ja Varastonhallinta
 • Suunnitellaan tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa
 • Sisältää tietoturva, varmuuskopiointi, valvonta
 • Asiakastuki: Joustava
 • Käyttöönotto ja koulutus:
  Sopimuksen mukaan

Tarjoamme yrityksellesi toimittajariippumattoman avoimen lähdekoodin yritysohjelmiston pilvipalveluna. Palvelu toimii kaikilla selaimilla ja voit käyttää sitä tietokoneella mistä tahansa, myös mobiilisti. Odoo'sta löydät projektinhallinta, asiakkuudenhallinta, myynti- ja ostotoiminnot, taloushallinto, henkilöstö- ja rekrytointitoiminnot, tuotannonohjausta ja varastonhallintaa sekä paljon paljon muita pk-yrityksen tiedonhallintaa tehostavia työkaluja.

Miksi siis vielä hallitsisit yrityksesi toimintaa Excel-taulukoilla tai monella eri ohjelmistolla, kun voit saada kaiken yhdessä ja samassa paketissa, joka ennen oli vain suurten yritysten budjeteilla mahdollista?  

Täytä tarvekartoituskysely, niin olemme sinuun yhteydessä.  Tarvekartoitus