"Odoo sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat sovellukset ja soveltuu kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta, sekä kasvaa yrityksen tarpeiden mukaan"

Odoo text and image block

4 000 000+

käyttäjää

5 000+

kehittäjää

130+

maassa

160 000+

yritystä

Odoo, paljon muutakin kuin ERP

Odoo on helppokäyttöinen ja nopeimmin kasvava liiketoiminta-alusta maailmalla, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin. Odoo käyttöönotto pilvipalveluna on nopeata ja kustannustehokasta ilman lisenssimaksuja. Maksat vain ylläpidosta ja tukipalveluista. Miksi kannattaisi maksaa kymmeniä tuhansia vuodessa suljetusta toiminnanohjausjärjestelmästä, kun voit saada samat toiminnot murto-osalla tästä hinnasta?


Odoo'ssa yrityksen kaikki toiminnot ovat samassa tietojärjestelmässä, eikä erillisinä sovelluksina, jotka eivät useinkaan toimi yhteen. Kerran syötetty tieto, kuten asiakkaat, tuotteet, tarjoukset tai tuntikortit ovat käytettävissä kaikkialta, koska Odoo tarvitsee vain selaimen ja toimivan nettiyhteyden. Odoo käyttöliittymä on myös mobiiliyhteensopiva.

Haluamme kehittää suomalaisten yritysten tuottavuutta ja kilpailukykyä digitalisaation avulla.


 

Aloituspaketti

Alk. 49€/kk (+alv)
(1 sovellus, 2 käyttäjää)

 • CRM/myynti TAI 
  Projektinhallinta TAI
  Henkilöstöhallinto ja tuntikirjaus TAI 
  jokin muu sovellus...
 • Perustoiminnot käyttövalmiina, ei sovituksia

Laaja paketti

 Tarjous 

 • Mukana useampia toimintoja, esim.
  Osto-Myynti-Laskutus,
  Tuotanto-Varastonhallinta
  Henkilöstö ja rekrytointi
 • Ratkaisu sovitetaan yhdessä asiakkaan kanssa

Tarjoamme yrityksesi kaikki sovellukset pilvipalveluna. Odoo'sta löytyvät mm. verkkokauppa, verkkosivut, projektinhallinta, asiakkuudenhallinta (crm), myynti- ja ostotoiminnot, taloushallinto, henkilöstöhallinto ja rekrytointi, tuotanto ja varastonhallinta, sekä muita pk-yrityksen toimintoja tehostavia työkaluja. Tämä saattaa jo kuulostaa monimutkaiselta, mutta tänäkin päivänä joudut yrityksessäsi varmasti hoitamaan kaikki toiminnot tavalla tai toisella.

Kannattaako siis enää pyörittää yrityksen toimintaa Excel-taulukoilla tai usealla erillisellä ohjelmalla, jotka eivät keskustele keskenään, kun voit saada kaikki sovellukset samassa paketissa?

Ota yhteyttä niin kerromme lisää Odoo mahdollisuuksista! Tai täytä tarvekartoituskyselymme ja olemme sinuun yhteydessä.  Tarvekartoitus