Odoo sovellukset

Odoo sisältää 30 pääsovellusta, joiden toiminnallisuutta voi laajentaa tuhansilla lisämoduuleilla!
Alla muutamia sovelluksia, joita voi ottaa käyttöön yhdessä tai erikseen. Katso lisää: Odoo Apps Store

 

Asiakkuudenhallinta (CRM)

Asiakkuudenhallintajärjestelmällä ylläpidät asiakas- ja toimittajarekisteriä, sekä hallitset koko myyntiprosessin vihjeestä myyntisopimukseen. Järjestelmällä on helppo hoitaa asiakaskontaktointi sekä asiakkaaseen liittyvät tapaamiset, soitot ja muut myyntitoimet.

Kuvaa klikkaamalla saat lisätietoa.

Odoo - Sample 2 for three columns


Myynti ja laskutus

Tällä osajärjestelmällä hoidat tarjouskäsittelyn ja muunnat tarjoukset tilauksiksi sekä myynneiksi ja toimitat asiakkaalle laskut sähköisesti. Lisäksi mukana on sopimustenhallinta.

Odoo - Sample 3 for three columns


Projektit ja asiantuntijapalvelut

Projektinhallinnalla keräät projektikohtaisen laskentatiedon muista osajärjestelmistä ja lasket projektikohtaisen katelaskelman. Odoo'lla voit hallita projekteihin ja sopimuksiin liittyvät henkilöt, tehtävät ja tuntikirjaukset. Voit myös seurata projektien edistymistä Lista-, Kanban- tai Gantt - näkymistä.

Varastonhallinta

Voit  hallita useita varastopaikkoja ja seurata tuotteita  erä- tai sarjanumerokohtaisesti sekä inventoida varastot yms. Varastonhallinta tukee eri arvostusmalleja kuten painotettu keskihankintahinta tai FIFO/LIFO. Voit myös asettaa automaattisia ajastimia, jotka perustuvat minimivarastosääntöihin tai osto/myyntitilauksiin.

Odoo - Sample 1 for three columns

Henkilöstöhallinto

Henkilöstöhallinnolla tehostat sisäistä ja ulkoista työntekijöiden hallintaa. Järjestelmä mahdollistaa tuntikirjaukset, poissaolojen ja loma-aikojen hallinnan sekä työsopimusten ja osaamisprofiilien ylläpidon ja uusien työntekijöiden rekrytoinnin. 

Odoo - Sample 1 for three columns

Rekrytointi

Henkilöstöhallinnon yhtenä osana on rekrytointitoiminto, jolla varmistat oikean osaamisen yrityksessäsi. Voit käynnistää uuden rekrytoinnin suoraan yrityksen verkkosivuilla, jossa työnhakijat itse kirjaavat Odoo'seen asettamasi perustiedot ja laittavat CV:n liitteeksi. Ei siis enää sähköpostirumbaa ja tietojen keräämistä erilaisista hakemuksista! Voit myös tehdä työhakemuksista koosteen ja käsitellä hakijoita luomassasi prosessissa.

Odoo - Sample 2 for three columns 
Kotisivukone (CMS)

Odoo kotisivukoneella voit nopeasti toteuttaa ja todella helposti päivittää perustason verkkosivuja. Nämäkin sivut on tehty Odoo CMS sovelluksella ilman koodaamista! Kotisivukoneeseen löytyy myös paljon eri teemapohjia. Kotisivujen päivittäminen ei voi olla tämän helpompaa!


Odoo - Sample 2 for three columns


Käyttöomaisuus

Odoo laiterekisterillä hallitset ja ryhmittelet koneet ja kaluston sekä henkilökunnan avaimet, luottokortit, tietokoneet, puhelimet jne. Yrityksessäsi on aina ajantasainen tieto siitä missä ja kenen hallussa yrityksen omaisuutta on. Esim. työntekijän vaihtaessa työpaikkaa voit helposti tarkistaa että kaikki tavarat on palautettu.

Odoo - Sample 2 for three columns


Markkinointi

Täällä voit luoda ja lähettää massapostituksia halutulle kohderyhmälle asiakasrekisterisi sähköpostilistoista. Voit myös luoda uusia tapahtumia ja lähettää tapahtuma-kutsuja sekä seurata niiden kehittymistä. Voit myös helposti siirtää sähköpostilistan toiseen postitus-ohjelmaan, jos haluat käyttää jotakin muuta sinulle ennestään tuttua työkalua. 

Odoo - Sample 2 for three columns

Tuotanto

Tuotantosovelluksella voit tehdä uusia tuotantotilauksia suoraan myyntitilauksista tai nykyisten varastosaldojen pohjalta (automaattiset uudelleentilaussäännöt!). Valmistettavat tuotteet tehdään työmääräysten ja monitasoisten osaluetteloiden (BOM) pohjalta ja työpisteet sekä niiden reititys voidaan tehdä täysin halutusti.

Odoo - Sample 2 for three columns 
Dokumentinhallinta

Odoo toimintoihin kuuluu myös dokumenttien hallinta. Näin yrityksen tärkeät dokumentit voidaan pitää keskitetysti palvelimella, johon kaikilla käyttöoikeudet omaavilla henkilöillä on pääsy. Näin dokumentit eivät enää sijaitse vain jonkun henkilökohtaisessa kannettavassa tietokoneessa. Dokumentinhallintaan kuuluu myös versionhallinta ja hyväksyntäprosessi.

Odoo - Sample 2 for three columns 
Verkkokauppa

Odoo sisältää helppokäyttöiset työkalut toimivan verkkokaupan luomiseen. Tuotteet ja niiden variaatiot sekä hinnat näkyvät automaattisesti verkkokaupan tuotesivuilla, kun olet luonut ne Odoon tuotehallinnassa. Myös eri valuutat ja hinnastot saadaan näkyviin. Verkkokaupasta on yhteys varastonhallintaan, jossa voit asettaa minimivarastosääntöjä, jotka luovat automaattisesti uusia osto- tai valmistustilauksia.