Keittiökalusteita


                 

Älykästä markkinointiaTehokasta opetustaSuomalaista biolasiosaamista


TiedonhallintaaSähköalan moniosaaja


Etävalvonta/hallinta ja IoT


Ajoneuvokalusto


Kaarinan kaupunki

Yhteistyössä

 

Odoo - Sample 1 for three columns


Odoo yhteisön jäsen

Odoon maailmanlaajuinen ja erittäin aktiivinen kehittäjäyhteisö tuottaa yhteisön käyttöön jatkuvasti uusia sovelluksia ja toimintoja kasvavaan Odoo tuoteperheeseen. Näitä voivat hyödyntää kaikki OCA jäsenet

Odoo - Sample 2 for three columns


Odoo Group Finland

Olemme mukana viiden Odoo toimittajan yhteenliittymässä, ja yhdessä voimme tehdä laajojakin Odoo toimituksia. Jokaisella yrityksellä on erityisosaamista, jota toiset OGF jäsenyritykset voivat hyödyntää, jos oman osaamisen rajat tulevat vastaan.

Odoo - Sample 3 for three columns


Suomen Yrittäjät

Jäsenyritykset pääsevät hyödyntämään monia etuja, mm. verkostoituminen toisten jäsenyritysten kanssa.

Toimitusprojekteja

 


CASE1: Asiakkaan työntekijöiltä puuttui tuntikirjaus ja projektinhallinta

    HYÖTY ASIAKKAALLE: Asiantuntijayritys otti Odoo'sta käyttöön projektinhallinta-, tuntikirjaus- ja henkilöstönhallintasovellukset.  Projektikohtaisten tuntikirjausten lisäksi nyt saatiin myös loma- ja poissaolotiedot hallintaan samalla kertaa. Lisäksi asiakas halusi mukaan käyttöomaisuudenhallinnan, jonka avulla työntekijöiden hallussa olevat tavarat (luottokortit, tietokoneet, avaimet, puhelimet) ja kaikki muu yrityksen omaisuus (konttorikalusteet, dataprojektorit yms) pysyy selvillä.


CASE2: Vähittäis- ja tukkuliike tarvitsi sopivaa ERP-ratkaisua myyntiin ja varastonhallintaan

    HYÖTY ASIAKKAALLE: Olimme mukana kehittämässä asiakkaan varastonhallinta ja myyntitarjous/-tilausjärjestelmää.


CASE3: Projektitoimitusten ja tukkumyynnin ammattilaisella oli Visma L7 käytössä, mutta sen ominaisuudet eivät soveltuneet asiakkaalle.

    HYÖTY ASIAKKAALLE: Nykyjärjestelmän rinnalle otettiin käyttöön Odoo asiakkuudenhallinta ja myyntisovellus, joilla hoituvat asiakasrekisterin ylläpito, liidien ja mahdollisuuksien seuranta sekä myyntitarjousten ja -tilausten tekeminen ja lähetys. Haluttaessa järjestelmää voidaan laajentaa ja ottaa mukaan myös muita Odoo toimintoja.


CASE4: Asiantuntipalveluita tarjoava IT-alan yritys halusi digitalisoida toimintaansa ja oli ajautunut usean eri työkalun IT-spagettiratkaisuun, jossa samoja tietoja jouduttiin syöttämään useaan eri järjestelmään, koska ohjelmistot eivät toimineet mitenkään yhteen.

    HYÖTY ASIAKKAALLE: Asiantuntijayritys siirsi olemassaolevat asiakasrekisterinsä ja projektitiedot Odooseen, sekä otti vaiheittain käyttöön muitakin Odoo sovelluksia: markkinointi, myyntitarjoukset/tilaukset, dokumentinhallinta, henkilöstöhallinto, taloushallinto ja käyttöomaisuus. Nyt yrityksen koko toiminta on sähköisesti hallittavissa mistä päin maailmaa tahansa. Tarvitaan vain nettiyhteys ja kännykkä tai kannettava!