Keittiökalusteita


                 

Älykästä markkinointiaTehokasta opetustaRakennusalan tukkukauppaa
Tampereelta

 MaanrakennuskoneetKylän kokoinen
verkkokauppa FiskarsistaBiolasin pioneeri Turusta


Superfoodia Hartolasta


Sähköalan moniosaaja


Etävalvonta/hallinta ja IoT


Moniosaaja pk-seudulla

Työkonekalustoa Turusta


Alihankintaa Orimattilasta

Tanssin taikaa!

Meidän kaikkien asialla

Kaarinan kaupunki

Yhteistyötä Sastamalassa

Autopalvelua Akaasta

Yhteistyössä

 

Odoo - Sample 1 for three columns


Odoo kehittäjäyhteisö

Odoon maailmanlaajuinen ja aktiivinen kehittäjäyhteisö tuo yhteisön käyttöön jatkuvasti uusia sovelluksia sekä toimintoja kasvavaan Odoo tuoteperheeseen. Näitä avoimen lähdekoodin ratkaisuja voivat hyödyntää kaikki jäsenet.

Odoo - Sample 2 for three columns


Odoo Group Finland

Olemme mukana viiden Odoo toimittajan yhteenliittymässä, jossa yhteisvoimin voimme toteuttaa laajojakin Odoo toimituksia. Jokaisella yrityksellä on erityisosaamista, jota toiset OGF jäsenyritykset voivat hyödyntää, jos oman osaaminen ei riitä. Katso lisää: 
www.odoogroup.com 

Odoo - Sample 3 for three columns


Suomen Yrittäjät

Jäsenyritykset pääsevät hyödyntämään monia etuja, mm. verkostoituminen toisten jäsenyritysten kanssa.

Toimitusprojekteja

 


1) TARVE: Asiakkaan työntekijöiltä puuttui tuntikirjaus ja projektinhallinta

HYÖTY ASIAKKAALLE: Asiantuntijayritys otti Odoo'sta käyttöön projektinhallinta-, tuntikirjaus- ja henkilöstönhallintasovellukset.  Projektikohtaisten tuntikirjausten lisäksi nyt saatiin myös loma- ja poissaolotiedot hallintaan samalla kertaa. Lisäksi asiakas halusi mukaan käyttöomaisuudenhallinnan, jonka avulla työntekijöiden hallussa olevat tavarat (luottokortit, tietokoneet, avaimet, puhelimet) ja kaikki muu yrityksen omaisuus (konttorikalusteet, dataprojektorit yms) pysyy selvillä.


2) TARVE: Vähittäis- ja tukkuliike tarvitsi sopivaa ERP-ratkaisua myyntiin ja varastonhallintaan

HYÖTY ASIAKKAALLE: Olimme mukana kehittämässä asiakkaan varastonhallinta ja myyntitarjous/-tilausjärjestelmää.


3) TARVE: Projektitoimitusten ja tukkumyynnin ammattilaisella oli Visma L7 käytössä, mutta sen ominaisuudet eivät enää soveltuneet   asiakkaalle.

HYÖTY ASIAKKAALLE: Nykyjärjestelmän rinnalle otettiin käyttöön Odoo asiakkuudenhallinta ja myyntisovellus, joilla hoituvat asiakasrekisterin ylläpito, liidien ja mahdollisuuksien seuranta sekä myyntitarjousten ja -tilausten tekeminen ja lähetys. Haluttaessa järjestelmää voidaan laajentaa ja ottaa mukaan myös muita Odoo toimintoja.


4) TARVE: Asiantuntipalveluita tarjoava IT-alan yritys halusi digitalisoida toimintaansa ja oli ajautunut usean eri työkalun IT-spagettiratkaisuun, jossa samoja tietoja jouduttiin syöttämään useaan eri järjestelmään, koska ohjelmistot eivät toimineet yhteen.

HYÖTY ASIAKKAALLE: Asiantuntijayritys siirsi olemassaolevat asiakasrekisterinsä ja projektitiedot Odooseen, sekä otti vaiheittain käyttöön muitakin Odoo sovelluksia: markkinointi, myyntitarjoukset/tilaukset, dokumentinhallinta, henkilöstöhallinto, taloushallinto ja käyttöomaisuus. Nyt yrityksen koko toiminta on sähköisesti hallittavissa mistä päin maailmaa tahansa. Tarvitaan vain nettiyhteys ja kännykkä tai kannettava!


5) TARVE: Tanssiseura halusi vaihtaa paperiset jäsenrekisterit ja kävijälistat sekä rahastukset sähköiseen palveluun. Esiselvityksessä seuran hallituksen jäsenet vertailivat eri ohjelmistoja ja tulivat siihen johtopäätökseen, että Odoo oli heille hyvä ratkaisu hinta/laatusuhteeltaan ja monipuolisesti laajennettavissa myös jatkossa.

HYÖTY ASIAKKAALLE: Siirsimme jäsenrekisterin (6000+ jäsentä) Odooseen ja otimme käyttöön Odoo tapahtumahallinnan. Nyt yhdistys voi tulostaa monipuolisia raportteja seuran kävijöistä ja tapahtumista eri paikkakunnilla ja myös selvittää niiden kannattavuutta. Jatkossa järjestelmää on tarkoitus laajentaa myös mm. dokumentinhallinnan ja laskutuksen käyttöön.

    

6) TARVE: Superfoodia tarjoava yritys halusi kasvattaa ja automatisoida toimintaansa vastaamaan kasvavaan kysyntään sekä jatkossa myös kansainväliseen kauppaan. Laajan esiselvityksen jälkeen Odoo todettiin modulaarisuutensa johdosta hyväksi järjestelmäksi, joka lähdettiin soveltamaan monipuolisesti yrityksen eri tuotantotoimintoihin.


HYÖTY ASIAKKAALLE: Aiemmin käsityönä tehty tuotanto automatisoitiin (mukaan tuli myös automaattinen tuotantolinja), jolloin tuotantokapasiteetti kasvoi vähintään 10x kertaiseksi. Heti alkuvaiheessa yritys otti käyttöön Odoo asiakkuudenhallinnan, myynti- ja ostotoiminnot, laskutuksen, varastonhallinnan ja tuotannon. Jatkoprojektissa otetaan vielä muitakin Odoo toimintoja käyttöön.